BURSA KESTEL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç başkanlığında, Şube Müdürleri Davut Çalışkan,Hakan Kırçıl,Bekir Meşe ve okul  müdürlerinin katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda 2.dönem başı eğitim öğretimle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantıda; gündem maddelerinden; aile okulu projesi, halk eğitim merkezi kursları, destekleme ve yetiştirme (DYK) kursları, Tübitak, Teknofest başvurularındaki son durum, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler,  öğrencilere yönelik yapılacak rehberlik faaliyetleri, iş güvenliği ve okul sağlığı, kantin denetimleri, okulların bakım ve onarımlarının planlanması, okulların ihtiyaç tespiti, talebi ve takibinin yapılması, okullara gönderilen ödeneklerin usulüne uygun olarak harcanması konuları görüşülerek kararlar alındı. Ayrıca öğrencilere verilecek ilave öğle yemeği ile ilgili yapılan planlamalar gözden geçirildi. Okul Müdürlerinin talep ve önerilerini alınarak,fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Uç, emekliliğe ayrılacak olan Erdoğan İlkokulu ve Erdoğan Ortaokulu Müdürü Halil Kılıç'a plaket takdiminde bulunarak,eğitim camiasına ve öğrencilerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, emeklilik yaşamlarında sağlık ve esenlikler diledi.

02-02-202302-02-202302-02-202302-02-2023

Yeni Mah, Yavuz Sultan Selim Cd. No4/4, 16450 Kestel/Bursa - 0224 373 01 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.